Palonsammutus varusteet

Näytetään 1–15 / 16 tuloksesta

Näytetään 1–15 / 16 tuloksesta

Palonsammutus varusteet

Preston valikoimasta löydät sammuttimet ja paloturvallisuusvarusteet kaikkiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin.

• Sammutuspeite • Hiilidioksidisammuttimet • Jauhesammuttimet • Vaahtosammuttimet ja nestesammuttimet • Palontorjunta varusteet

Presto-käsisammuttimet

Preston laajasta käsisammutinvalikoimista löytyy sammutin kaikkiin kohteisiin ja käyttöolosuhteisiin. Tuotteiden valmistus omalla tehtaallamme Ruotsissa takaa, että koko valmistusprosessi on hallussamme ja pystymme näin varmistamaan korkean laadun. Kaikki Presto-käsisammuttimet ovat CE-merkittyjä ja ne ovat testattu / hyväksytty EN 3-7 käsisammutinstandardin mukaan. Viime vuosina tuotekehityksemme on panostanut erityisesti vaahto- ja nestesammuttimiin. Tästä lopputuloksena on uusi Presto Eco- tuotelinja, jonka uudet teholuokat haastavat jo vastaavan kokoiset jauhesammuttimet. Ympäristötekijöiden priorisointi tuotekehityksessämme näkyy siinä, että koko Presto Eco-tuotelinja on saanut johtavan eurooppalaisen Milieukeur-ympäristösertifioinnin.

Käsisammuttimien ABC

Alkusammutus sujuu parhaiten silloin, kun käyttökohteeseen on valittu oikean tyyppinen sekä tarpeeksi tehokas käsisammutin. Sammuttimen jatkuva toimintakunto varmistetaan säännöllisellä tarkastuksella ja huollolla. Laadukkaiden ja ympäristön huomioivien tuotteiden valmistamisen lisäksi Prestolle on tärkeää opastaa ja jakaa tietoa paloturvallisuuden parantamiseksi.

Jauhesammuttimet ABC
Jauhesammutin on markkinoiden yleisin sammutintyyppi. Se soveltuu lähes kaikkien palojen sammuttamiseen. Laajan käyttölämpötila-alueensa (-30 °C – +60 °C) ansiosta sammutin soveltuu sekä kylmiin, että lämpimiin olosuhteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita: teollisuus, maatalous, ajoneuvot, veneet, matkailuajoneuvot sekä kodit ja vapaa-ajan asunnot. Tulitöihin sekä veneisiin ABC-luokan jauhesammutin on ainoa hyväksytty sammutintyyppi. Preston jauhesammuttimia voidaan käyttää myös sähkölaitepaloihin, turvaetäisyys 1 metri ja maksimijännite 1000 V.

Vaahtosammuttimet ja nestesammuttimet AB tai A
Presto-vaahtosammuttimissa yhdistyvät korkea sammutusteho ja ympäristönäkökulma. Erityisesti lämpimissä sisätiloissa vaahtosammuttimet pystyvät korvaamaan vastaavan kokoiset jauhesammuttimet. Sammutustilanteessa vaahtosammutin ei peitä näkyvyyttä ja hieman kokematonkin sammuttaja saa tulen tehokkaasti sammumaan. Sammutteen etu on myös sen helppo ja kustannustehokas jälkisiivous. Tyypillisiä käyttökohteita: konttorit, teollisuus, julkiset rakennukset, koulut, sairaalat, hotellit, maatalous ja kodit. Preston vaahto- ja nestesammuttimia voidaan käyttää myös sähkölaitepaloihin, turvaetäisyys 1 metri ja maksimijännite 1000 V.

Hiilidioksidisammuttimet B
Hiilidioksidisammutin sopii palavien nesteiden kuten bensiinin, öljyn ja rasvan sammut-tamiseen. Puhtaana sammutusaineena hiilidioksidi soveltuu hyvin myös sähköpalojen sammuttamiseen. Tyypillisiä käyttökohteita: laboratoriot, keittiöt (rasvapalosammuttimen rinnalle), ATK- ja sähkölaitteet, korjaamot sekä hienomekaaninen teollisuus. Hiilidioksidisammuttimet voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin.

Palonsammutus varusteet sujuvasti Carkone verkkokaupasta

Sammutuspeite – CO2-sammutin – Jauhesammutin – Nestesammutin – Vaahtosammutin – Sammutinkaappit ja suojahuput – Ajoneuvotelineet