Yritysinfo

Euro Carkone

Euro Carkone on suomalainen Oulaisissa vuonna 2008 perustettu autojen vara- ja tarvikeosien verkkokauppa. Yritys toimii Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa.

Euro Carkone on tunnettu luotettavaksi ja asiakasläheiseksi toimittajaksi koko Suomessa. Carkone on toiminut varaosien toimittajana jo yli kymmenen vuoden ajan. Carkone verkkokaupan tavoitteena on tarjota halvemmat hinnat koko Suomeen yrityksille ja yksityisille asiakkaille.

Kaikki merkit edustettuina

Toimitamme laadukkaat kori- ja tarvikeosat kaikkiin tunnetuihin automerkkeihin. Lisäksi meillä on laaja valikoima autojen lisävarusteita. Toimitamme konepellit ja muut suuret tuotteet toivomuksenne mukaan edullisesti perille saakka.

Verkkokauppa

Verkkokaupasta voitte tehdä luotettavasti edulliset ostokset. Tilauksen voi myös tehdä puhelimitse, annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme. Harjoitamme kauppaa alan yritysten ja yksityisten kanssa koko Suomeen.

Yritysmyynti

Yritysmyynti on kasvava sekä tärkeä osa-alue liiketoiminnassamme. Tarjoamme laadukkaat tuotteet sekä käytännölliset työkalut, helpottamaan toimintaa kiristyvässä markkinatilanteessa.

Alkuperäiset OEM varaosakoodit

Tuotekohtaisesti näet valmistajan ilmoittaman alkuperäisen OEM (Original eguipment manufacture) varaosakoodin, oikean varaosan määrittelemiseksi. Koodista näet varaosan sopivuuden.

Kysy rohkeasti

Mikäli et ole varma tarvitsemasi osan sopivuudesta autoosi kysy rohkeasti soittamalla tai sähköpostilla. Autamme mielellämme pulmatilanteissa.