Myyntiehdot

Myynti- ja toimitusehdot

TERVETULOA JOUSTAVAAN JA NOPEAAN PALVELUUN!

MYYNTIHINNAT

Hinnat ovat netto-hintoja, sitoumuksetta vapaasti varastoissamme. Uudet osat sisältäen ALV:n 24 %. Emme vastaa luettelossa mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Hinnat ovat julkaisupäivän hintatason mukaiset. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kaikki hinnat koskevat yhtä kappaletta ellei toisin mainita. Verkkokaupan hinnat eivät ole voimassa varaston noutomyymälässä.

TARJOUKSET

Tarjoukset koskevat ainoastaan nettikaupasta tilattuja tuotteita. Tarjoustuotteilla tai aletuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

TILAUSTAVAT

Verkkokauppa:

Helpoin ja nopein tapa tehdä tilaus. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin. Valittuasi haluamasi tuotteet siirry kassalle. Valitse toimitustapa. Täytä asiakastiedot ja hyväksy toimitusehdot. Valitse maksutapa ja sieltä siirry maksamaan. Tilaus on perillä välittömästi, ja saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Toimitamme tilaamasi tuotteet valitulla kuljetusmuodolla tilatusta tuotteista riippuen.

Sähköpostitilaus:

Helppo tapa tehdä kysely tuotteesta on sähköposti. Saatuasi haluamasi informaatio voit tehdä tilauksen suoraan verkkokaupasta. myynti@carkone.fi Kaikki osat eivät ole välttämättä verkkokaupan piirissä.

Puhelintilaus:

Ota yhteys puhelimella. Jos emme heti vastaa, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Puh. 0400 582055. Puhelintilauksen yhteydessä on mahdollista saada tilauksesta pikalasku sähköpostiin.

Tilauksen noutamatta jättäminen:

Toimitukset jotka on jätetty noutamatta tai palautetaan väärään osoitteeseen perimme toimituskulut jotka rahdeista aiheutuu.

MAKSUTAVAT

Verkkopankki: Maksusuoritus tilausta tehtäessä verkkopankkisi kautta. Paytrailin verkkomaksupalvelun kautta voit tehdä ostoksesi myös mm. Collector luotolla tai lasku/osalaskulla sekä Visa, Visa Electron tai Master Card kortilla. Tutustu Paytrailin maksupalveluun heidän kotisivullaan.

Alisa Yrityslasku: Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Maksu noudettaessa: Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet suoraan varastomyymälästämme ilman rahtia. Osoitteesta Poratie 7 90140 Oulu. Maksutapana pankkikortti.

Puhelintilaus: Puhelintilauksen yhteydessä sinulla on mahdollista saada sähköpostiin ns. pikalasku joka tulee heti kun tilaus on tehty. Pikatilauksen laskutuslisä on 3€

Lasku: Verkkolaskutus tai sähköpostilaskut. Vain yritysasiakkaat sekä muut laskutussopimuksen kanssamme tehneet asiakkaat. Laskutustamme hoitaa Fennoa laskutus/perintä Oy. Laskutuslisä on 3€. Karhulaskulisä 10€

Tilauksen jälkeen saat aina tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Verkkokaupassa tekemäsi ostoksen voit myös noutaa suoraan varastolta. Toimitusajat ovat samat kuin verkkokaupan toimitusajat. Muistathan, että tavaran toimituksen edellytys on maksusuoritus.

TOIMITUS

Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman pian, yleensä seuraavan päivän kuluessa. Pidätämme oikeuden siihen, että tuote on myyty loppuun tai sitä ei ole enää saatavissa tavarantoimittajiltamme. Mikäli jonkin tuotteen saatavuus on loppu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena, tai sitä ei ole saatavissa.

Mikäli haluat perua tilauksen voit tehdä sen ilman kustannuksia sähköpostitse tai soittamalla. Peruutus tulee tehdä mahdollisimman pian. Tilauksen peruutus on mahdollista siihen saakka kunnes sähköpostiisi tulee “tilaus käsittelyssä” viesti. Kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta klo. 12.00 mennessä, ellei lähetys ole jo toimitettu.

RAHTI- JA TOIMITUSMAKSUT

Toimitukset lähetetään Matkahuollossa, Postissa tai autorahtina. Kuljetusteknisistä syistä lähetämme konepellit ym. suuret tuotteet autorahtina esitetyn tarjouksen mukaisesti. Matkahuollon välityksellä lähetämme kooltaan pienempiä alle 40kg tuotteita. Verkkokaupassa ennen maksutapahtumaa saat tuotteelle automaattisesti sille sopivan ja edullisimman kuljetusmuototarjouksen. Kun hyväksyt sen, toimitamme tilaamasi osat haluamaasi osoitteeseen. Mikäli rahtiehdotus ei ole toiveittesi mukainen ota yhteys myyjään. Toimitamme tuotteet aina tuotteelle parhaiten sopivalla kuljetuksella.

Jälkivaatimuksena toimitettaviin lähetyksiin lisätään bussiennakko/postiennakkomaksu 8,00€. Rahtihinnoittelu on valmiiksi neuvoteltu kiinteähintainen alla esitetyn taulukon mukainen.

 

 Kuljetusmuodot  Maksu  Tuotteiden luokittelu
 Matkahuolto alkaen 5,95 €  tuotteen mukaan
 Erilliskäsittelymaksu  8,68€  tuotteen mukaan
 Autorahti kotiovelle 149,73 €  tuotteen mukaan
 Autorahti kotiovelle  tuotteen mukaan
 Autorahti kotiovelle 172,91 €  painavat/suuret tuotteet
 Laskutuslisä  3,00€  Sähköpostissa tuleva lasku

Iso paketti: tuoteryhmäkohtainen lisä.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Mikäli olet tilannut sopimattoman tuotteen, voit vaihtaa sen toiseen tuotteeseen. Toimituksia koskevat huomautukset tulee tehdä viipymättä, mutta viimeistään kolmen (3) päivän kuluessa. Palauttamasi tuotteen tulee luonnollisesti olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautuksesta aiheutuneet kustannukset, kuten rahti, toimitus- ja pakkauskustannukset maksaa palauttaja. Mikäli palauts suoritetaan myyjän kustannuksella, pidättää myyjä oikeuden vähentää toimituskulut mahdollisesti palautettavasta kauppasummasta. Palautus tapahtuu asiakkaan vastuulla. Erikseen tilatuilla tuotteilla tehdastilatuilla ja speciaalituotteilla jotka eivät ole ns. varastotuotteita ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Tehdastoimituksissa toimitusajat eivät ole sidoksissa verkkokaupan toimitusaikoihin. Toimitusajat vaihtelevat kuukaudesta yli puoleen vuoteen. Tehdastoimituksen voi perua tehtaan toimituspäivään saakka, ei sen jälkeen.

Normaalisti tuote tulee palauttaa 14 vuorokauden sisällä toimituspäivästä lukien. Mikäli palautat tuotteen ota yhteyttä myyjään ennen tuotteen palauttamista. Palautuksen voit tehdä soittamalla numeroon 0400582055. Muista kirjoitta tilinumerosi kuitiin jonka liität palautuksen saateeksi mahdollista rahapalautusta varten. Paytrailin kautta maksetuissa laskuissa rahapalautus tapahtuu Paytrailin kautta. Palautus voidaan toimittaa ainoastaan matkahuollon kautta. Emme lunasta posti- tai bussiennakolla lähetettyjä palautuksia. Pidämme oikeuden vähentää kauppasummasta 25% käsittely ym. kuluja varten. Rahtikustannuksia ei palautea. Muista että palutukset tulee aina lähettä Ouluun osoitteeseen: Carkone poratie 7 90140 Oulu. Tehdessäsi tilauksen olet hyväksynyt kaikki Carkone verkkokaupan toimitus- ja myyntiehdot.

Matkahuollon palautusnumero: 9522345

TAKUUT

Uusilla varaosilla on maahantuojan lupaamat takuut materiaali- ja valmistus virheiden osalta. Takuu ei korvaa normaalia kulumista, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja. Takuu ei koske erikseen autoon kytkettäviä sähkökomponentteja. Konepellit, lokasuojat, puskurit ym. tulee ehdottomasti koesovittaa ennen maalausta. Katso takuukäsittelyohje.

VAHINGOITTUNUT LÄHETYS

Autorahti: Tarkasta tuotteet välittömästi rahdin kuljettajan kanssa kun ne jaetaan jako-osoitteessa. Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai vahingoittunut, merkitse kuljettajalle jäävään rahtikirjaan mahdollinen reklamaatio tuotteissa havaisemistasi virheistä. Mikäli reklamaatiota kuljetusvauriosta ei merkitä rahtikirjaan (lakisääteinen) siirtyy vastuu vahingosta tavaran vastaanottajalle. Ota tämän jälkeen heti yhteyttä myyjään. Tarkastamme aina tuotteiden virheettömyyden ennen tilauksen lähettämistä. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme vahingoittumiset. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Katso ohje kuljetusreklamaation hoitamiseksi.

Matkahuolto tai postilähetys: Matkahuollon tai postin kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Pakettia noudettaessa kannattaa tarkastaa sen kunto virkailijan ollessa paikalla. Mikäli vaurioita havaitaan, tee vahinkoilmoitus heti virkailijan kanssa. Ota tämän jälkeen yhteyttä myyjään. Piilevissä vaurioissa huomautus on tehtävä 7 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Kuluttajasuojalain mukaan kuluttajan reklamointi on tehtävä kohtuullisessa ajassa joka yleisen linjauksen mukaan on 14 vuorokautta.

TUOTETIEDOT

Osien sopivuus on varaosavalmistajien ilmoittama. Auton valmistajien ja osavalmistajien merkki- ja mallinimityksiä on käytetty pelkästään viitteenä, eikä siis edellytä osien olevan alkuperäisvalmisteita. Luettelon tuotekuvat ovat viitteellisiä, eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti myynnissä olevaa tuotetta. Mikäli Euro Carkoneen sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy kirjoitus-, laskenta- tai muita virheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Ajoneuvon kätisyys katsotaan aina ajoneuvon takaa. Huomioi että vaikka auton etuosan tuotteet on kuvattu luonnollisesti edestä, niin kätisyys katsotaan takaa. Tuotetunnuksessa (sku) viimeinen numero kertoo osan kätisyyden. Pariton numero on aina vasenpuoli ja parillinen on aina oikeapuoli. Nolla tarkoittaa ajoneuvon keskellä olevia osia. Älä koskaan luota tuotteen kohdalla esitettyihin kuviin. Kuvien perusteella ei voi varmasti tietää osien sopivuutta eikä kätisyyttä. Mikäli olet epävarma, niin soita ja varmista asia ennen ostopäätöstä.

Olemme ottaneet hiilijalanjäljen huomioon ja käytämme pakkauksissa niin paljon kun mahdollista kierrätyspahvia ja kierrätysmateriaaleja.

Kysy rohkeasti

Mikäli et ole varma tarvitsemasi koriosan sopivuudesta autoosi kysy rohkeasti soittamalla tai sähköpostilla. Autamme mielelellämme pulmatilanteissa.
puh. 0400-582055 mail. myynti@carkone.fi