Askelmat

Askelmat pakettiautoille ja matkailuautoille

Thulen valmistamat matkailuautojen, matkailuvaunujen ja pakettiautojen astinlaudat ovat lujatekoisia ja silti kevyitä. Fiksun ulosliukuvan, moottorikäyttöisen astinlaudan avulla on helppoa ja turvallista kulkea ajoneuvoon. Matkailuautojen ja -vaunujen astinlaudoista voit valita käsi- tai moottorikäyttöisen mallin, jossa on yksi tai kaksi askelmaa.

Laatua ja turvallisuutta
Thule-astinlaudat on valmistettu lujasta mutta kuitenkin kevyestä poimutetusta anodisoidusta alumiinista, joka on erittäin vankkaa tekoa. Pyöristetyt kulmat ja luistamattomat nauhat parantavat niiden turvallisuutta. Astinlautaratkaisuun kuuluu katkaisin, joka voidaan kytkeä ajoneuvon varoitusvaloon, jottei yhdistelmällä lähdetä vahingossa liikkeelle astinlaudan ollessa ulkona. Matkailuautojen Thule-astinlautavalikoimassa on tarjolla yhden tai kahden askelman astinlautoja ja ulosliukuvia astinlautoja.

Käsi- ja moottorikäyttöiset askelmat
Voit valita käytettävyydeltään helpot käsikäyttöiset astinlaudat tai vieläkin enemmän mukavuutta tarjoavat moottorikäyttöiset astinlaudat, joita hallitaan EMV-ja CE-standardien mukaisella helppokäyttöisellä katkaisijalla. Moottorikäyttöiset astinlaudat voidaan myös varustaa LED-valoilla, jotta ne näkyvät paremmin kaikkina vuorokaudenaikoina.

Helppoa ja turvallista ajoneuvoon kulkua tarjoaa Thule