Tikkaat ja kattotelineet

Näytetään kaikki 14 tulosta

Näytetään kaikki 14 tulosta

Tikkaat ja kattotelineet

 

Pakettiautojen ja matkailuautojen tikkaat
Thulen valmistamat matkailuauton ja pakettiauton tikkaat takaavat helpon pääsyn pakettiauton katolle. Valitse pakettiautoosi joko upean näköiset kiinteät tai fiksut siirrettävät tikkaat tai matkailuautoosi eripituisista, mutta järjestään upean näköisistä vaihtoehdoista tarpeesi mukaiset tikkaat.

Tarpeidesi mukainen valinta Kiinteät tai siirrettävät tikkaat
Valitse neliaskelmaiset pienen matkailuauton tikkaat, jotka kiinnitetään ajoneuvon takaosaan. Miten olisivat näppärät siirrettävät ja joustavan monipuoliset tikkaat, joiden käyttöön saadaan lisävakautta magneettikiinnityssarjalla? Kätevän kokoisia teleskooppitoimisia tikkaita voidaan jatkaa tarvittavan pituisiksi, ja samalla ne tukevat sinua ja kantamaasi kuormaa turvallisesti. Taakse asennettavista matkailuauton Thule-tikkaista löytyy matkailuautoosi ja tyyliisi sopiva vaihtoehto. Järjestään upeista tikkaista voit valita sellaiset, joissa on sopiva määrä askelmia. Tarjolla on myös taitettavia vaihtoehtoja, jotka ulottuvat maahan asti ja helpottavat siten kiipeämistä.

Lujuutta ja kestävyyttä
Valitsitpa Thulen valikoimista mitkä matkailuauton tai pakettiauton tikkaat tahansa, valitsemasi tikkaat ovat muotoilultaan tyylikkäät ja ajanmukaiset ja ne on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista. Valmistamamme matkailuautojen tikkaat on tehty kevyestä anodisoidusta alumiinista, ja korroosionkestävät kiinnitysosat takaavat pitkän käyttöiän.

Kattotelineet raskaammille kuormille, suurempiin seikkailuihin
Thulen valmistaman pakettiauton kattotelineen avulla saat aina kaiken tarvittavan matkaan, vaikka hyödyntämällä kuljetuslaatikoiden tai kuormakorien tarjoamaa lisätilaa tai ottamalla mukaan sen, mitä harrastuksissasi tarvitset: polkupyöriä, suksia, kanootteja, kajakkeja tai lainelautoja.

Kestävyyttä ja turvaa
Vankasta alumiinista valmistetut pakettiautojen Thule-kattotelineet testataan myös, jotta ne ovat varmasti ehdottoman turvallisia tien päällä niin sinun kuin kuljettamasi kuorman ja muiden tienkäyttäjienkin kannalta. Ne hyväksytään virallisesti vasta, kun ne ovat selvinneet törmäyskokeista ja kulumisen simuloinneista ja osoittaneet kestävänsä äärimmäistä kuumuutta, kylmyyttä, kosteutta, auringonvaloa ja jopa voimakkaita kemikaaleja.

Valitse upean näköiset sekä fiksut Thulen tikkaat ja kattotelineet