Puhelintelineet ja tarvikkeet

Näytetään kaikki 11 tulosta

Näytetään kaikki 11 tulosta

Tästä autoosi puhelintelineet ja tarvikkeet!
Puhelintelineeseen kiinnität puhelimesi tai tablettisi varmasti, joko mekaanisella tai magneettisella puhelintelineellä. Puhelintelineet on valmistettu kuituvahvistetusta nylonista ja ne sopivat lähes kaikille puhelimille sekä useimmille 7″ tableteille. Puhelin on helppo laittaa telineeseen ja irrottaa telineestä yhdellä kädellä.

Puhelinpidikkeiden kolme eri kiinnitysmahdollisuutta
• Ikkunaan kiinnitettävä malli pysyy tukevasti paikoillaan voimakkaan imukupin avulla ja sen voi kiinnittää joko tuulilasiin tai sivuikkunaan.
• Kojelautaan kiinnitettävässä mallissa pidike puolestaan kiinnitetään paikoilleen kolmella tarrapohjaisella jalalla. Kummassakin kiinnitysmallissa on laaja kallistettavuus, joten laitteen saa helposti asetettua niin kuljettajan kuin matkustajienkin näkökenttään.
• Kolmas kiinnitysvaihtoehto on yksinkertainen, ilmaritilään kiilattava telinemalli, joka sopii loistavasti satunnaiseen puhelimen kiinnitystarpeeseen.

Uusi magneettinen kiinnitys tekee Unisynk-telineen käytöstä vaivatonta
Uutuutena on Unisynk puhelintelineet magneettipidikkeillä! kiinnitystapa on toteutettu puhelinpidikkeessä olevalla voimakkaalla magneetilla ja puhelimeen/tablettiin tarralla kiinnitettävällä metallilevyllä. Mikäli metallilevyä ei haluta kiinnittää suoraan puhelimeen, sen voi kiinnittää myös suojakuoreen, joko kuoren ulkopuolelle tai piilottaa näkymättömiin kuoren sisäpuolelle. Pakkauksen mukana tulee yksi metallilevy ja metallilevyjä on saatavilla myös erikseen ostettuna verkkokaupastamme vaikkapa toiselle puhelimelle tai tabletille. Emme suosittele Metallilevyn siirtelyä laitteesta toiseen.

Menipä helpoksi! Puhelin kiinnittyy pidikkeeseen kuin itsestään ja sen saa helposti irrotettua yhdelläkin kädellä. Magneettikiinnitys ei myöskään rajoita puhelimen kokoa, telineeseen sopivat kaikki älypuhelimet ja painosta riippuen jopa 7” tabletit.

Lisätarvikkeenna saatavilla tehokas kaksiporttinen USB autolaturi sekä 1,2m Audio AUX kaapeli!

Carkone – Helpottaa arkeasi