Sport- ja Custom-lisävarusteet

Sport- ja Custom lisävarusteet – yksilöllistä auton muotoilua lisävarusteilla

Valoraudat ja kylkiputket
Antec on SUV- ja pakettiautojen korivarusteiden valmistajia. Laadukkaat automallikohtaiset käsin kiillotetut henkilöturvakaaret sekä sivuputket ovat valmistettu jalometallista.

Lisävalon kiinnityspannat
Kiinnitä lisävalot tyylikkäästi Clamp kiinnikkeillä! Sopii mainiosti EU-henkilöturvakaariin sekä karjapuskureihin. Laadukkaat lisävalon kiinnikkeet valorautaputkiin on saatavana viiden eri kokoisina ja kromin tai mustan värisenä.

Antec Alan huippuosaaja
Antecilla on vuosikymmenten kokemus pakettiautojen ja maasturien jaloteräksisten tuotteiden suunnittelusta ja myynnistä. Käyttämällä vain parhaita materiaaleja ja työstötekniikoita se on luonut tuotteilleen ja koko valmistusprosessilleen erittäin korkean laatutason. Antecin tuotanto-ohjelmaan kuuluvat EU-henkilöturvakaarien ja sivuputkien lisäksi mm. astinlaudat sekä turva- ja puskurinsuojakaaret. Kaikilla tuotteilla on saksalainen TÜV-hyväksyntä.

Sport lisävarusteet
Kromiset pakoputkenpäät, nahkaiset vaihdekepin nupit, ikkunan tummennuskalvot, tuningfoliot, kromi koristenauhat, strobovalot, Pilot-mittarit ja mittarivarusteet ym. sport lisävarusteet antavat yksilöllisyyttä ja ärhäkyyttä auton sisälle ja ulos.

Jalometalli – materiaali ja hoito
Jalometallituotteemme, joiden pinta on kiilloitettu korkeakiiltoiseksi ja joiden hitsaussaumat on kiilloitettu, eivät ole ole suojattuja ympäristön vaikutuksia vastaan huolellisesta ja hyvälaatuisen materiaalin valinnasta huolimatta.

Säännöllinen hoito vähentää kuitenkin vahingoittumisriskiä huomattavasti ja takaa pitkäksi aikaa optimaalisen arvon säilymisen ja optisen ulkonäön. Jos hoitoa ei suoriteta, voi syntyä kiillottomia kohtia ja seurauksena voi olla jopa ruosteen muodostumista pinnalle.

Jos näkyviin tulee pieniä ruosteläikkiä, on useimmiten kyseessä niinsanottu lentoruoste, joka vaikuttaa osan pintaan. Tätä esiintyy kun muut metalliset hiukkaset (esim. pakoputkesta tai jarruista) tarttuvat jalometalliin ja “syöpyvät” hitaasti siihen kiinni. Riittämätön hoito kiihdyttää tätä prosessia. Nämä pinnan vahingoittumiset voidaan poistaa pulituurilla tai hienolla hionta- ja kiilloitustahnalla.