Thule laukut ja reput

Näytetään ainoa tulos

  • Thule GoPack laukkusarja

    Lisävaruste Thule GoPack laukkusarja 4-osainen

    Ale! 299,00 

    SKU: TH 8006

    Lisää ostoskoriin

Näytetään ainoa tulos

Thule laukut ja reput

Thulen valikoimasta löydät sopivan repun tai laukun kaikkiin modernin matkailijan tarpeisiin! Tuotteet ovat tyylikkäitä, turvallisia ja helppokäyttöisiä sekä kyllin kestäviä kulkemaan kanssasi kaikkialle.

Thule EnRoute
Läppärireput ja kamerareput kaupungin sykkeeseen, opiskeluun tai työmatkoille. Thule EnRoute -reput ovat hyvännäköisiä, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja selkäreppuja, jotka pitävät kaikki tavarasi järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Kaikissa EnRoute-malliston repuissa on lukuisia taskuja ja lokeroita, joten järjestyksen ylläpitäminen on helppoa. Repun erillinen, pehmustettu sisätasku antaa suojaa esimerkiksi läppärille tai tabletille. EnRoute-reppuja on saatavilla eri väreissä neljässä eri koossa.

Thule Crossover
Kestävä ja tyylikäs Thule Crossover -mallisto sisältää monipuolisia matkalaukkuja ja läppärireppuja, jotka sopivat kaikille matkoillesi. Valikoimassa on niin käteviä ja monikäyttöisiä selkäreppuja, kevyesti rullaavia lentolaukkuja kuin suurempia, rullilla kulkevia varustelaukkujakin. Lukuisten taskujen ja osioiden ansiosta tavarat eivät sekoitu keskenään ja kaikelle on oma, asianmukainen säilytyspaikkansa.

Thule Chasm
Säänkestäviä Thule Chasm -duffelilaukkuja on saatavana monissa eri väri- ja kokoluokissa – ne sopivat täydellisesti kaikkiin seikkailuihin. Suuren suuaukon ansiosta laukku on helppo pakata ja tavaroihin pääsee vaivattomasti käsiksi vaikka keskellä metsää. Laukun irrotettavat olkahihnat mahdollistavat laukun kantamisen joko perinteisen urheilukassin tavoin tai kätevästi selkäreppuna.

Thule RoundTrip
Thule RoundTrip -laukut tekevät polkupyörien kanssa matkustamisesta helppoa ja turvallista. Thulen valikoimassa on kolme pyöränkuljetuslaukkumallia, joissa kaikissa on laukun kuljettamista helpottavat pyörät ja kahvat. Valikoimassa on sekä kova- että pehmeäkuorisia laukkuja.

Thule laukut ja reput sujuvasti Carkone verkkokaupasta

Duffelilaukut – Kamerareput – Selkäreput – Käsimatkalaukut – Matkalaukut ruumaan – Kuljetusboxin laukut – Polkupyörän kuljetuslaukut