Ulkopinnat

Näytetään 1–15 / 21 tuloksesta

Näytetään 1–15 / 21 tuloksesta

SONAX – Kiillottaa autosi

Auton maalipinta altistuu jatkuvasti ulkoisille rasituksille kuten säänvaihtelut ja ilmansaasteet. Tämän vuoksi on vaikea määrittää mitään tiettyä maalipinnankäsittelyn hoitoväliä, vaan suosittelemme hoitamaan auton maalipintaa tarpeen mukaan.

SONAX Pesu ohjeet:
-Huuhtele auto runsaalla vedellä
-Laimenna shampoo ohjeiden mukaan pesuämpäriin. Pese ajoneuvo, aloittaen ylhäältä. Huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Älä anna shampoon kuivua maalipinnalle!
-Kuivaa auto kuivauslastalla ja säämiskällä välttääksesi kalkkiläikät
-Kuivaa lopuksi ovien kynnykset ja puhdista pyyhkijänsulat

Suosittelemme uusille, uudehkoille tai hionta-aineella esikäsitellyille pinnoille

• Xtreme Protect + Shine päällystää maalipinnan erittäin tasaisella ja kestävällä suojapinnoitteella. Pinnoite ei siällä vahaa. Kirkastaa värit ja antaa maalipinnalle erinomaisen veden hylkimis- ja pisarointiominaisuuden. Yhdestä pullosta riittää kolmesta neljään todella helppoon ja erittäin nopeaan käsittelyyn.

• Mikäli autosi kaipaa pesun jälkeen vielä lisäkiiltoa tai -suojaa, suihkuta pinnalle SONAX Carnauba Pikavahaa. Pikavahan voi sumuttaa suoraan pesun jäljiltä kostealle maalipinnalle, jolloin kuivaus ja kiillotus hoituvat samalla vaivalla. SONAX Pikavaha sisältää aitoa Carnauba-vahaa, joka antaa maalipinnalle erinomaisen suojan ja uskomattoman kiillon.

• Xtreme Brillant Wax 1 Kaikille uusille, uudehkoille sekä kliinerillä puhdistetuille maalipinnoille. Innovatiivinen Hybrid Net-Protection Teknologia, muodostaa vahvasti toisiinsa liitetyillä molekyyliyhdisteillä auton maalipintaas uojaavan, pitkäaikaisen ja kestävän pinnoitteen. Hybridivaha jättää erittäin sileän pinnan ja helmiäisefektimäisen loistavan kiillon. Nopea ja helppolevitteinen.

Suosittelemme mattapintaiselle ja naarmuiselle maalipinnalle

Kaksiosainen käsittely pitkäaikaisen lopputuloksen saavuttamiseksi:

• Käsittele auto ensin Xtreme Cleaner + Wax 3 -puhdistusaineella, joka syväpuhdistaa tehokkaasti hiontaominaisuuksilla, jotka eivät kuluta maalipintaa. Vahaa auto pesun jälkeen Xtreme Brilliant Wax 1:llä ja saat häikäisevän lopputuloksen.

• Pese ja kuivaa auto. Ravista Xtreme Cleaner + Wax 3 pulloa huolella. Käytä SONAX vahanlevityssientä tai kiillotuskonetta ja käsittele maalipinta ohuelti, pienissä erissä, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Pyyhi pinta lopuksi SONAX Mikrokuituliinalla.