Sisäpinnat ja ikkunat

Näytetään kaikki 13 tulosta

Näytetään kaikki 13 tulosta

Sisäpintojen puhdistus

Auton sisäpinnat likaantuvat helposti ja vaativat hoitoa pysyäkseen hyväkuntoisina ja siisteinä. SONAX tuotevalikoimasta löydät eri pinnoille omat puhdistusaineensa.

Tekemällä säännöllisesti huolellisen sisäpesun saat autoosi pitkäikäiset, siistit sisäpinnat. Tässä on muutama helppo vinkki joilla onnistut parhaiten auton sisäpesussa.

Aloita nostamalla lattiamatot pois autosta ja imuroi auto, muista myös takaluukku ja vararenkaan säilytystila. Vinkki! SONAX Mikrokuitusienellä pyyhit helposti pölyt kojelaudalta ja muista muoviosista.

Sumuta puhdistusaine kevyesti käsiteltäville pinnoille; ovipaneeleihin, lattiamattoihin, penkkeihin ja tarvittaessa kattoverhoiluun. Käsittele pinttynyt lika sienellä tai harjalla. Pyyhi lika pois puhtaalla, kostealla liinalla. Viimeistele pinnat pyyhkimällä ne kuivalla mikrokuituliinalla.

Jos verhoilussa on vaikeita tahroja, kuten öljyä, makeisten aiheuttamia tahmaisia tahroja tms. Poista ensin tahrat SONAX Tahranpoistaineella ja lopuksi puhdista alue käyttäen sientä, vettä ja SONAX Verhoilun- ja Alcantaran puhdistusainetta. Kuivaa lopuksi mikrokuituliinalla. Vaikeissa tahroissa voit käyttää apunasi myös SONAX Koirankarvojen irrotusharjaa: harjaa varoen pintaa kunnes tahra irtoaa.