Autonhoitotuotteet

Autonhoitotuotteet autosi pesemiseen ja kiillottamiseen!

Ulkopinnat

Auton maalipinta altistuu jatkuvasti ulkoisille rasituksille kuten säänvaihtelut ja ilmansaasteet. Suosittelemme hoitamaan auton maalipintaa tarpeen mukaan. Kattava valikoima autonhoitotuotteita erikuntoisille maalipinnoille löytyy ulkopinnat osastosta.

Sisäpinnat ja ikkunat

Auton sisäpinnat likaantuvat helposti ja vaativat hoitoa pysyäkseen hyväkuntoisina ja siisteinä. SONAX tuotevalikoimasta löydät eri pinnoille omat puhdistusaineensa. Vaikeat tahrat ja epämiellyttävät hajut saavat kyytiä näillä tuotteilla!

Ajovalot ja umpiot

Mattaantuneet ja kellastuneet umpiot? Ajovalot ja umpiot kannattaa kirkastaa ja suojata hyvin. Näin saat paremman näkyvyyden ja ajaminen pimeälläkin helpottuu. SONAX tuotteet antavat pitkäaikaisen suojan ajovaloumpiolle.

Renkaat ja vanteet

Renkaat ja vanteet altistuvat jatkuvasti kovalle kulutukselle ja saasteille, siksi renkaiden ja vanteiden hoitoon tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Esimerkiksi vanteisiin tarttuva jarrupöly sisältää metallia ja palaa helposti kiinni vanteisiin. Tämän vuoksi on tärkeää, että vanteet pestään ja suojataan säännöllisestä, jotta ne pysyvät pitkään siistinä. SONAX tuotevalikoimasta löydät tehokkaat, mutta hellävaraiset tuotteet renkaiden ja vanteiden hoitoon.

Tarvikkeet

Käytännöllisillä SONAX autonhoitotarvikkeilla saavutat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kun tarvikkeet on suunniteltu varta vasten tiettyyn autonhoitotoimenpiteeseen, voit olla varma, että autonhoito sujuu mukavasti ja vaivattomasti!